ЩУРАЦИ!

сряда, 24 декември 2008 г.

Влиянието на студения фронт върху щраусите!



Ами да - заравят си главите в тревата!

9 коментара:

Unknown каза...

Сега ми стана ясно що има дупки по улиците - политиците са си заравяли главите като горепосочения. Найденов да не визираш с тоз щраус нас/ т.нар ръководство на БВС/ , а?

Анонимен каза...

Нищо от горенаписаното не е вярно !
Щраусът си крие тиквата в тревата , щото е прочел надписа на апарата SONY и се е засрамил !
Найденов се стисна за апарат с надпис Canon .

Бондокова съм !

You can Canon !

Unknown каза...

Найденов прав си - Бондокова е гад! Аз градивна самокритика си правя, тя с тебе се заяжда.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ , че докато има остенчета като вас да ни ръчкат може и да се стреснем и да поработим "ползу роду"!

Анонимен каза...

Ахаххахаххаа ....... ЩЕ ВИ ИЗБИЯ ! :)
В есели празници !
От Гада на годината . :)

Анонимен каза...

Eххх , баси преследвача е този discus ! Ако пиша в БГ мама и там ще започне да пише горкия ! Ще взема да му пратя на този воайор едни бикини от моите , че да спре да ме преследва ......... ( следва поредното драйфане от моя страна )...
Пак от Гада на годината

Анонимен каза...

бондокова я престани да мислиш че те преследвам. не ми се занасай много. ще ялизам където искам,ясно да ти остане за винаги. ЗА ВИНАГИ...ти няма да ми казваш къде да влизам и къде не.. шматко една...се само мислиш че те преследва някой и че те прави на идиот..я ходи се лекувай и не ме замарай с твоята болест. направо ми се гади от теб кат говориш болни работи.

Анонимен каза...

Това са очовадни работи - с преследването ти . Отивам да се регна в БГ мама . Заповядай там ! Много ще си тичкаш на този сайт ! Хахахахаха .............. А бикини да пращам ли или не ?

Анонимен каза...

айде съсипай го и този сайт с твойте халюцинации. очевадно е само за теб. а ти си ходи в БГ мама щото само за това ставаш.ти имаше възмоножност да ми кажеш всичко но не искаше..шото нямаше лице... и стига със съсипване на хората на сайтове...

Анонимен каза...

,, а ти си ходи в БГ мама щото само за това ставаш. " - именно ! Регистрирах се ! Аз съм една космясала , готвеща целодневно , рошава , много(три)детна майка и точно там ми е мястото ! Дори смърдя на манджа - ходя и си разнасям вонята по цял ден , в резултат на което всичко живо , преминаващо покрай мен припада - морс пер асфиксиям ! :)
Za malko da propusna : Bondokova sam .