ЩУРАЦИ!

петък, 17 октомври 2008 г.

Скоростен Интернет от Глобул!

От два дена изпробвам тази услуга на Глобул. Дори се възползвах от някаква оферта на Германос и купих лаптоп. Потребител съм на Интернет от поне 12 години. "Високата" скорост на Глобул ме върна в годините на младостта ми! Такова безобразие не съм ползвал точно от 12 години! Наистина се почувствах с поне 12 години по-млад! Сега като гледам май брадата ми дори е по-черна! А бе отвратителна история! Иначе рекламата е страхотна - високоскоростен интернет където и да се намирате!

Звъннах до Глобул. Учтивата консултантка ми обясни, че това е положението! Такъв бил сигналът на мястото, където ползвам интернета! И сега се чудя какво да правя. Подписах едногодишен договор. Чувствам се излъган, прецакан и т.н. Ще взема да се обърна към ... не знам към кого! Просто ще пия май една студена вода!

8 коментара:

Андрей Куртенков каза...

Ама твоето нахалство край няма! Какво още искаш - нали учтивата служителка ти е обяснила - виновно е МЯСТОТО, където ползваш интернета. Мястото се нарича България.
Избери си друго място. Туркменистан, Азърбайджан, Сомалия, Руанда - където искаш - само не и МЯСТОТО, обозначавано на картата като България.

Не знам дали ти е известно, че в Румъния има производители на животинска продукция при "минимални хигиенни условия" - категория, която се отнася до "единица с риск приет от потребителя и производителя" - подобна формулировка липсва в нашето законодателство и това дава възможност на ветеринарните чиновници (от НВМС и БВС) да си правят гаргара с производителите.

А за днешните орден "Стара планина" първа степен чу ли? Как ще го коментираш? Това не просто не е държава, това даже не е кочина. Аз не искам да съм българин и от днес не съм българин. Пикая ви и на държавата и на нацията. Ако искаш да си човек - престани да бъдеш българин! И презирай България.

Така че - нямаш право на претенции къб Глобул - хората са ти го казали - виновно е МЯСТОТО. Мястото се нарича България. Майната й (на България, не на учтивата служителка - тя просто си върши работата).

Ivaynanay каза...

Абсолютно си прав! И за ордена (нямам думи, дано Радичков или Константин Павлов не са били удостоени със същия орден приживе!), и за МЯСТОТО, и за НВМС, и за претенциите ми.

Но пък цялата тази кочина си има и някакво очарование! Тук съм саркастичен, да не си помислиш, че ме избива на патриотизъм! Ами, никога не съм бил патриот. Моите изводи обаче са още по-глобални. Ние сме просто един бокс в световната кочина. Това е друга тема обаче!

Радвам се страшно много на коментарите ти!

Андрей Куртенков каза...

Междувременно разбрах, че е открита подписка за връчване на орден "Стара планина" и на братя Галеви - подкрепeте петицията:
http://www.bgpetition.com/orden-galevi/index.html
Аз пък смятам да призова за връчването му на сомалийските пирати - най-малкото заради приноса им в борбата за глобалното затопляне (Сомалия е страната в света с най-ниски въглеродни емисии в атмосферата), но също и заради особено силните ми връзки със световното пиратско движение напоследък. Пък и - нали Георги Първанов е "социалният президент" - а по-социално от сомалийските пирати - просто няма накъде - те директно взимат от богатите и дават на бедните.

discus каза...

Това е 3G или UMTS интернет?

discus каза...

май за това става въпрос.
http://www.globul.bg/bg/map_s1.html
ето го покритието. За тези мрежи е нормално някаде сигнала да е послаб.след като няма много корисници покритието излиза поскъпо съответно. Сепак този интернет се използва повече за обикновени неща както проверяване на поща и други малки консултации.Къде и да ходиш и вън БГ пак същото е.Работи перфектно в голямите градове но колко се отдалечваш повече сигнала намалява.Всепак е 3Г интернет не е същия както кабелния.

Ivaynanay каза...

Ох, нямам нищо против, ама виж как изглежда рекламата:
"С услугата 3G Connect Center получавате високоскоростен интернет, където и да се намирате."
:-)

discus каза...

никога НИКОГА не вярвам на рекламите.

Unknown каза...

Докторе , предлагам да прекръстим това което по документи се води държава на АБСУРДИСТАН/не абсурландия- по обясними очевадни причини/ със столица ДАЛАВЕРИЯ, а пък надписа "съединението прави силата " да заменим с цитат от комедията "Двубой" на ИВАН ВАЗОВ а именно: " ОТСЪСТВИЕ НА ВСЯКАКВО ПРИСЪСТВИЕ". Последния напуснал да остави бариерата вдигната за следващите луди които ще дойдат тук .