ЩУРАЦИ!

сряда, 17 декември 2008 г.

Обратна разписка!

Получих обратна разписка - писмото ми е пристигнало в централата на БВС! Някой си Пейчев се е подписал. Дано да не е някаква "грешка"!

Ето я и самата обратна разписка:

3 коментара:

Андрей Куртенков каза...

Абе, не че ми е работа, ама к'во търси тая лепенка на Списание "Хранително-вкусова промишленост" върху твоята обратна разписка? Това някакъв намек от страна на апарата на БВС ли е? Или абонаментът за това списание ще стане задължителен за членовете и членките му?

Ivaynanay каза...

И аз я забелязах лепенката. Приех я като елегантна закачка на провидението! :-)

Андрей Куртенков каза...

Уау - "Совите не са това, което са". Усещам, че в неравната борба със здравите сили в българската ветеринария бавно, но уверено се прокрадва мистичен елемент...
"Агент Купър внимателно отпрепарира лепенката и я подаде на местния БВС-активист с думите - "Изпратете я на Лора". Ръката на нашия човек, обаче се разтрепера и той едва промълви - "Ами ... Лора Палмър ... таковата ... нали злият дух Боб ...". "Абе не на Лора Палмър бе, дърво! - сряза го агент Купър - на Лора Крумова - да пуснат една ТВ-реклама на списанието с участието на докторята Попов и Цветков! Ама да не са със запетайки - те да са!""
Тази тайнствена лепенка наистина ме заинтригува! Винаги съм знаел, че в структурите на ветеринарната мафия има нещо свръхестествено, но чак дотам да е - не съм и предполагал. Напрау тръпки мъ побиват.